Lækker thaimad i Jyderup
— restaurant & take away

Telefon 59 27 27 75.

Ring, så er maden klar, når du kommer.
Bordbestilling nødvendig, hvis du vil spise i restauranten.

Vi har åbent:
Tirsdag-lørdag kl. 16-21
(køkkenet lukker kl. 20.30)
Menukort nedenforeller se PDF

Forretter

F1. Kyllingespyd, 3 stk.

med peanutsauce 75.00,- *

F2. Forårsruller, 3 stk.

med oksekød og sur/sød chilisauce 75.00,- *

F3. Thai fishcake, 3 stk. (fiskefrikadeller)

med sur/sød peanut-chilisauce 75.00,- *

F4. Rejechips 30.00,- *

Hovedretter

PRISER FOR HOVEDRETTER
NR. 1-20:

Med kylling 159,-
Med oksekød 179,-
Med gris 169,-
Med rejer 169,-
Med grøntsager 159,-

1. Rød karry (Panang-curry)

med kokosmælk, peanuts, peberfrugt og limeblade

2. Stegt rød karry – special (Pad-pet)

med kokosmælk, bambus, peberfrugt, løg, bønner, limeblade og sød basilikum

3. Rød karry – special 2 (Gang-pet)

med kokosmælk, bambus, bønner og sød basilikum

4. Massaman karry (Massaman-curry)

med kokosmælk, kartofler, løg og peanuts

5. Gul karry (Gang-garee)

med kokosmælk, kartofler, løg og peanuts

6. Grøn karry (Gang kiew whan)

med kokosmælk, thai eggplant og sød basilikum

7. Thai urtesuppe (Tom-yum)

med champignon, tomater, løg, citrongræs­, limeblade, chilipasta og galangal

10. Kokossuppe (Tom-kha-gai)

med kokosmælk, champignon, lime, galangal og citrongræs

11. Årstidens grøntsager (Pad-phak)

med årstidens grøntsager, bl.a. broccoli, gulerødder og løg

12. Stegte sur-sød grøntsager (Pad-blow-wan)

med ananas, tomat, agurk, løg og blandende grøntsager

13. Stegte ris (Kao-pad)

med gulerødder, broccoli, blomkål, hvidkål, løg, tomat og æg *

14. Stegte ris med karry (Kao-pad-curry)

med gulerødder, broccoli, blomkål, hvidkål, løg, tomat, æg og karry *

15. Basilikum-wok (Pad-grapow)

med thai-basilikum, chili, hvidløg, bønner og bambus

16. Brede, stegte nudler (Pad-see-ew)

med æg og grøntsager *

17. Tynde, stegte nudler (Pad-thai)

med æg, peanuts og grøntsager *

18. Stegte ægnudler (Pad-see-ew)

med æg, peanuts og grøntsager *

19. Wok-kylling (Pad-meh-ma-muang)

med cashewnødder, chilipasta, løg, broccoli, gulerødder, hvidkål og peberfrugt

20. Stegt kylling (Pad king)

med ingefær, chili og grøntsager

21. Stegte ris med æg og hvidløg 159.00,- *

22. Stegte ris med tun, æg og grøntsager 179.00,- *

23. Stegte ris med makrel, tomat, æg og grøntsager 179.00,- *

24. Thai-omelet med rejer, æg og løg 179.00,-

25. Stegt oksekød (Pad nuea nam man hoi)

med hvidløg, sort peber og østerssauce 239.00,-

26. Stegte rejer (Pad phong kari kung)

med gul karry, æg og grøntsager 239.00,-

27. Stærk, rød karry (Pad pet)

med makrel, tomat, grøntsager og chili 179.00,-

28. Bolognese a la Thai

med kylling, bacon, tomat, selleri, løg, gulerødder, hvidløg, chili 219.00,-

Ekstra tilbehør

Oksekød 30,-
Svinekød 30,-
Kylling 30,-
Rejer 30,-
Grøntsager 30,-
Cashewnødder 30,-
Ris 30,-
Chili-olie 20,-
Peanut-sauce 20,-
Sur-sød sauce 20,-

Alle retter serveres med ris,
undtagen dem markeret med *

Du kan vælge styrke:
mild, medium eller stærk. Thai-stærk for +20,-